Datum: 16.10.2015.

Broj: 1141

Na osnovu člana 192. Statuta Univerzitet u Beogradu - Fakulteta za fizičku hemiju, Nastavno-naučno veće Fakulteta, na I redovnoj sednici, održanoj 15.10.2015. godine, donosi sledeću

ODLUKU

Imenuje se Komisija za praćenje i unapređenje kvaliteta nastave:, u sastavu:

- 1) dr Dragomir Stanisavljev, redovni profesor, Fakultet za fizičku hemiju,
- 2) dr Miroslav Kuzmanović, vanredni profesor, Fakultet za fizičku hemiju,
- 3) dr Stanka Jerosimić, vanredni profesor, Fakultet za fizičku hemiju, prodekan za nastavu,
- 4) dr Igor Pašti, docent, Fakultet za fizičku hemiju, prodekan za nauku i doktorske studije,
 - 5) Jelena Kosijer, student osnovnih akademskih studija.

Odluku dostaviti:

- članovima Komisije,
- arhivi Fakulteta.

Dekan

Fakulteta za fizičku hemiju

Prof. dr Gordana Ćirić-Marjanović

Датум: 11.10.2018.

Број: 1319

На основу члана 192. Статута Универзитет у Београду - Факултета за физичку хемију, Наставно-научно веће Факултета, на I редовној седници, одржаној 11.10.2018. године, доноси следећу

одлуку

Именује се Комисија за праћење и унапређење квалитета наставе:, у саставу:

- 1) др Драгомир Станисављев, редовни професор, Факултет за физичку хемију,
- 2) др Станка Јеросимић, ванредни професор, Факултет за физичку хемију, продекан за наставу,
- 3) др Игор Пашти, ванредни професор, Факултет за физичку хемију, продекан за науку и докторске студије,
- 4) маст. физ.-хем. Марко Митић, асистент, Факултет за физичку хемију,
- 5) студент.

<u>Напомена:</u> Чланови из реда студената, биће именовани на наредној седници Наставнонаучног већа по пријему предлога од Студентског парламента.

Одлуку доставити:

- Продекану за наставу,
- члановима Комисије,
- архиви Факултета.

Декан Факултета за физичку хемију

проф. др Гордана Ћирић-Марјановић

Датум: 08.11.2018.

Број: 1751

На основу члана 192. Статута Универзитет у Београду - Факултета за физичку хемију, Наставно-научно веће Факултета, на II редовној седници, одржаној 08.11.2018. године, доноси следећу

одлуку

Именује се Комисија за праћење и унапређење квалитета наставе:, у саставу:

- 1) др Драгомир Станисављев, редовни професор, Факултет за физичку хемију,
- 2) др Станка Јеросимић, ванредни професор, Факултет за физичку хемију, продекан за наставу,
- 3) др Игор Пашти, ванредни професор, Факултет за физичку хемију, продекан за науку и докторске студије,
- 4) маст. физ.-хем. Марко Митић, асистент, Факултет за физичку хемију,
- 5) Ведран Миланковић, студент III године.

Одлуку доставити:

- Продекану за наставу,
- члановима Комисије,
- архиви Факултета.

Декан Факултета за физичку хемију

проф. др Гордана Ћирић-Марјановић

Datum: 16.10.2015.

Broj: 1140

Na osnovu člana 192. Statuta Univerzitet u Beogradu - Fakulteta za fizičku hemiju, Nastavno-naučno veće Fakulteta, na I redovnoj sednici, održanoj 15.10.2015. godine, donosi sledeću

ODLUKU

Imenuje se Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta, u sastavu:

- 1) dr Biljana Šljukić Paunković, docent, Fakultet za fizičku hemiju, prodekan za informisanje, organizaciju i kvalitet,
 - 2) Aleksandar Jović, asistent, Fakultet za fizičku hemiju,
 - 3) dr Ljiljana Damjanović, vanredni profesor, Fakultet za fizičku hemiju,
 - 4) dr Milena Petković, vanredni profesor, Fakultet za fizičku hemiju,
 - 5) Anka Jevremović, student osnovnih akademskih studija.

Odluku dostaviti:

- članovima Komisije,
- arhivi Fakulteta.

D e k a n Fakulteta za fizičku hemiju

Prof. dr Gordana Čirić-Marjanović

Датум: 11.10.2018.

Број: 1318

На основу члана 192. Статута Универзитет у Београду - Факултета за физичку хемију, Наставно-научно веће Факултета, на I редовној седници, одржаној 11.10.2018. године, доноси следећу

одлуку

Именује се **Комисија за обезбеђење и унапређење квалитета на Факултету**, у саставу:

- 1) др Милош Мојовић, ванредни професор, Факултет за физичку хемију, продекан за информисање, организацију и квалитет,
- 2) др Мирослав Кузмановић, ванредни професор, Факултет за физичку хемију,
- 3) др Милена Петковић, ванредни професор, Факултет за физичку хемију,
- 4) маст. физ.- хем. Александар Јовић, самостални стручнотехнички сарадник, Факултет за физичку хемију,
- 5) студент.

<u>Напомена:</u> Чланови из реда студената, биће именовани на наредној седници Наставнонаучног већа по пријему предлога од Студентског парламента.

Одлуку доставити:

- Продекану за наставу,
- члановима Комисије,
- архиви Факултета.

Д е к а н Факултета за физичку хемију

проф. др Гордана Ћирић-Марјановић

Датум: 08.11.2018.

Број: 1750

На основу члана 192. Статута Универзитет у Београду - Факултета за физичку хемију, Наставно-научно веће Факултета, на II редовној седници, одржаној 08.11.2018. године, доноси следећу

одлуку

Именује се **Комисија за обезбеђење и унапређење квалитета на Факултету**, у саставу:

- 1) др Милош Мојовић, ванредни професор, Факултет за физичку хемију, продекан за информисање, организацију и квалитет,
- 2) др Мирослав Кузмановић, ванредни професор, Факултет за физичку хемију,
- 3) др Милена Петковић, ванредни професор, Факултет за физичку хемију,
- 4) маст. физ.- хем. Александар Јовић, самостални стручнотехнички сарадник, Факултет за физичку хемију,
- 5) Амина Хасанагић, студент III године.

Одлуку доставити:

- Продекану за наставу,
- члановима Комисије,
- архиви Факултета.

Декан Факултета за физичку хемију

проф. др. Гордана Ћирић-Марјановић