Fakultet za fizičku hemiju - obaveštenja za studente

Obaveštenja

Korisni linkovi


Facebook FFH link

FFH na Youtube

Primatijada

Primatijada, predstavlja tradicionalne naučno-sportske susrete studenata prirodnih nauka i matematike na kojima učestvuje preko 1200 studenata iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Ovaj vid aktivnosti je organizovan radi razmene iskustava, prezentacije naučnih radova, druženja i zbližavanja studenata srodnih fakulteta. Primatijada se svake godine održava na drugom mestu, uvek zahvata prvomajske praznike i gotovo po pravilu se organizuje na nekoj toplijoj lokaciji (moru).

Sportski deo skupa čini nadmetanje u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu, stonom tenisu, šahu i pikadu u obe kategorije (muškoj i ženskoj), a naučni deo skupa čine prezentacije naučnih radova studenata.
Udruženje studenata zajedno sa Fakultetom za fizičku hemiju organozovalo je nekoliko sportskih ekipa koje predstavljaju Fakultet. Ekipe čine studenti koji se u toku godine aktivno takmiče u okviru Univerzitetske sportske lige. Trenutno za školsku 2010/2011 godinu fakultet ima 3 sportske ekipe, žensku fudbalsku, mušku fudbalsku i žensku odbojkašku ekipu.


Ženska fudbalska ekipa, sezona 2010/2011


Nešto od uspeha i uspomena iz prethodnih godina:
Davna 2005. (Budva):Davna 2006. (Zlatar):


Davna 2007. (Ohridsko Jezero - Struga):


Davna 2008. (Čanj):


Ne tako davna 2009. (Ohrid):


Prošla 2010. (Budva):


I još mnogo lepih uspomena koje će nam ostati za ceo život....
E sad, ovo su naše, a vi ne propustite priliku da napravite sebi svoje!

Sledeća Primatijada: Čanj, 28.4.- 03.05. 2011.godine

Udruženje studenata Fakulteta za fizičku hemiju

©2010 Fakultet za fizičku hemiju